Returnering/ombytning

I henhold til købeloven har du som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du har købt en vare. Det betyder at du, når du har modtaget en vare, inden for 14 dage kan returnere varen til os og få pengene retur.

Fortrydelse af køb/Returnering
Du bedes udfylde og vedlægge fortydelses - og returneringsformularen, der er vedlagt din pakke eller udskrive den her: Fortydelses-_og_returneringsformular

Returpakken sendes til Likelondon Aps, Bjødstrupvej 8, 8270 Højbjerg - Du må gerne benytte samme pose til at sende retur i som du har modtaget varen i, men stregkoden/leveringsseddel som sad på pakken da vi sendte den til dig, må ikke være på posen.
Du kan vælge at benytte vedlagte returlabel, hvor pakken sendes retur til os med Track & Tracnummer. Prisen for denne service er 39 kr. Dette vil blive fratrukket returneringsbeløbet. HUSK: GEM DIT TRACK & TRACENUMMER SÅ DU KAN FØLGE PAKKENS REJSE.

Ønsker du at returnere med GLS? Du kan nemt og enkelt købe dit returlabel fra GLS her for 49 kr: https://retur.pakkelabels.dk/likelondon

Varen skal leveres tilbage i samme stand, som den er modtaget, dvs ubrugt, med hantag på og i samme emballage.
Tilbagebetaling af købsbeløb sker hurtigst muligt, efter vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes, dog senest inden 30 dage.
Vi fører dine penge tilbage til det kreditkort/konto som du har benyttet ved købet. 
NB! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller pakker der sendes til afhentning ved posthus/pakkebox

Skriver du fejl i din adresse og vi modtager den retur fra postnord, betaler du selv denne returfragt/ekspeditionsgebyr på 39 kr, så tjek altid at du skriver den rigtige adresse.
Afhenter du ikke din pakke inden for tiden, eller nægter du modtagelse af pakken, beregner vi ekspeditionsgebyr på 39 kr.

Ombytning
Ønsker du at bytte til en anden størrelse eller vare?
Så returnere du den vare du ikke ønsker, og fortager et nyt køb på den ønskede. Vi returnere pengene for din returvare tilbage på det kort du har anvendt til bestillingen.
Skulle begge parter blive enige om et nedslag i prisen, vil reklamationsretten herefter forsvinde, også selvom det skulle omhandle en ny del på varen.