Reklamationsret

Som forbruger har du 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængigt af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd som slitage.
Vi gør opmærksom på at accessories, der er påsat tøjet som fx smykkesten, perler, palietter og halskæder ikke er reklamationsberettiget.
Ved smykker og sko er det selvfølgelig også et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er forårsaget af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd som slitage og manglende vedligeholdelse*.

Alle Pilgrims ure er designet i Danmark og håndlavede med det bedste japanske Quartz urværk. Alle Pilgrims ure er vandafvisende til 3ATM men ikke vandtætte   For at sætte batteriet i gang fjernes den lille plastic split og pinden trykkes ind. NB. Ure tages ikke retur inden for bytteperioden hvis batteriet er i gangsat.

Hvis du ønsker at reklamere over en vare købt hos LikeLondon, skal du kontakte os pr. mail med ordrenr. og billede af fejlen.
Af hensyn til en hurtigere sagsbehandling beder vi dig inkludere en beskrivelse af fejlen eller manglen, så vender vi tilbage inden for 2 arbejdsdage.
Reklamationer over fejl ved en vare skal ske, inden for rimelig tid efter at du har opdaget fejlen eller burde have opdaget fejlen ved en almindelig gennemgang af varen.

Vedlagte returlabel kan benyttes efter aftale med kundeservice, så man ikke trækkes for portoen. Returneringen skal ske kort efter henvendelse til kundeservice.

*Sådan vedligeholder du bedst dine sko:
Ruskind - Hvis du behandler dine ruskindssko med en beskyttende spray, vil det hjælpe med at afstøde vand og forhindre indtrængning af snavs og pletter i ruskindet. Det er altid en god idé at gøre dette inden du tager skoene i brug.

Læder - Pleje af lædersko handler ikke kun om, at få dine sko til at skinne og se godt ud. Det handler også i høj grad om at bevare og give mere liv til dem. Se på det som en investering, du gerne vil beskytte. Lædersko kræver mest pleje, men hvis du passer godt på dem, vil du få en følgesvend i mange år frem.

*Sådan vedligeholder du bedst dine smykker:
Kan jeg sove og svømme med mine smykker på? Svar: Vi anbefaler, at du ikke bærer dine Pilgrim smykker, når du sover, bader eller deltager i sport. Mange faktorer har indflydelse på holdbarheden af ​​smykker, herunder luftfugtighed, sved, parfume, hårspray, indtagelse af alkohol eller medicin, kroppens balance og stressniveau. Alle disse faktorer kan fremprovokere en reaktion i metallet, som får det til at oxidere hurtigere, end det normalt ville gøre. Vær opmærksom på, at alt guld og sølv oxiderer med tiden, og derfor bliver alle Pilgrim smykker, som er belagt med sølv eller ægte guld, mørkere på overfladen, til tider i form af pletter, andre gange som en generel mørkfarvning af overfladen.
Hvordan kan jeg vedligeholde og pleje mine smykker? Svar: Alt guld og sølv vil med tiden oxidere, og fordi Pilgrim smykker er belagt med ægte guld og sølv, vil de også oxidere over tid. Det vil sige, at de bliver mørkere i form af pletter eller en generel mørkfarvning af overfladen.
For at undgå hurtig oxidering er det vigtigt ikke at opbevare dine smykker på badeværelset pga. luftfugtigheden. Desuden anbefaler vi, at du ikke sover, bader eller deltager i sport, mens du bærer dine smykker.