Fortrydelsesret

I henhold til købeloven har du som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du har købt en vare. Det betyder at du, når du har modtaget en vare, inden for 14 dage kan returnere varen til os og få pengene retur.

Det eneste vi kræver, er, at varen leveres tilbage i samme stand, som den er modtaget. Dvs. ubrugt, med hangtag og i samme emballage. Tøjet må ikke lugte af parfume ect, så prøv tøjet når du ikke har parfume på.

Tilbagebetaling af købsbeløb sker hurtigst muligt, efter vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes, dog senest inden 30 dage. Vi fører pengene tilbage på det kort du har brugt ved købet,

Du kan også fortryde ved at nægte at modtage eller undlade at afhente din forsendelse på posthuset. Der vil komme et ekspeditionsgebyr på på 39 kr.

Du betaler selv porto og eventuelle andre omkostninger ved returnering af forsendelse. Varen skal returneres i samme stand og mængde, som da du modtog den.

NB! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, eller pakker leveret til postbutik, pakken skal sendes til Likelondon Bjødstrupvej 8  8270 Højbjerg